D o b r o d o s l i

D o b r o d o s l i

biljanajakovljevic.blogspot.com

петак, 12. новембар 2010.

Skola u prirodi


             
                                                     BUKULJA

 Ucenici treceg i cetvrtog razreda nase skole provesce sedam dana na ovom lepom i mirnom mestu ,koje ima bogatu i zanimljivu istoriju koju ce ucenici moci da bolje upoznaju. 
Decje odmaraliste BUKULJA se nalazi u srcu Bukovicke Banje u Arandjelovcu, na 270 m nadmorske visine planine BUKULJE.Objekat je izgradjen namenski za potrebe dece i raspolaze potrebnim prostorijama za dnevni boravak dece, ucionicama ,TV salama, salom za vecernje zabavne programe, sportskim terenima...
Sobe su cetvorokrevetne i petokrevetne sa kupatilom u sobi. Deca su pod 24-casovnom preventivnom  zdravstvenom zastitom, sa ambulantom i lekarom u objektu.
Priprema hrane je u potpunosti prilagodjena potrebama dece za kvalitetnim obrocima.


                                              CILJ SKOLE U PRIRODI

Pored utvrdjivanja, prosirivanja i sistematizacija postojecih znanja i njihova primena u prakticnom zivotu, poboljsanje zdravlja,druzenje zajednicke obaveze i aktivnosti, radosti, uspesi zelje i dozivljaji,zblizavaju decu i razvijaju prijateljska i druga pozitivna osecanja i stvaraju jedinstven kolektiv.
Navikavanje na kolektivan zivot u uslovima drugacijim od porodicnnih, doprinosi osamostaljivanju i osposobljavanju za zivot i rad u promenjenim zivotnim uslovima.

Нема коментара:

Постави коментар